Zencart online betalingsmodul

DIBS tilbyder et stort udvalg af online betalingsmoduler til de populære CMS - og opensource systemer

Zencart modul til online betaling

Vi gør det enkelt at modtage online betalinger

For at gøre det enkelt og nemt for dig at modtage online betalinger, har DIBS udviklet en række online betalingsmoduler og plugins til de mest populære CMS - og opensource webshop systemer. 

Zencart er et gratis og brugervenligt opensource webshopsystem. Blandt de mange wepshopsystemer på markedet er Zencart et af dem, der tilbyder et af de højeste niveauer af tilpasning og support

Bred vifte af DIBS Partnere

Vi har et stort antal professionelle partnere, der har ekspertviden om Zencart. Nogle af dem bruger vores modul og andre har lavet deres egne integrationer til DIBS. Hvis du har brug for professionel hjælp til din webshop, anbefaler vi, at du kontakter en Zencart partner for professionel hjælp.

Kom i gang med DIBS

Vi anbefaler, at du kontakter vores salgafdeling, inden du starter din tekniske integration til DIBS.

Her får du råd og vejledning om, hvordan du bedst muligt sammesætter din online betalingsløsning. Vi kan fx hjælpe dig med at sammensætte de rigtige betalingsmetoder og valuta, som er relevante for netop dit marked. 

For at modtage online betalinger, skal du udover en aftale med DIBS også lave en aftale med en såkaldt indløser. Det er indløseren, som sikrer, at du får sat penge ind på din konto.

DIBS har integrationer til flere indløsere, så du kan få adgang til flere forskellige betalingsmetoder 

Om DIBS

DIBS er den førende udbyder af online betalingsløsninger i Norden, har mere end 15.000 kunder og over 18 års erfaring indenfor e-handel.

For nylig nåede vi 2.000.000.000 gennemførte online betalinger i Norden. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen og sikrer dig en god start med DIBS som betalingspartner. 

Du er velkommen til at få gratis demo-konto, så du kan forberede din tekniske implementering og lave test betalinger ved hjælp af vores test kortdata, inden du går live. 

Kom i gang med DIBS   Gratis demo

Læs mere om Zencart og download modulet her.

Download modul

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om ehandel, online betalinger og din betalingsløsning
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk