Webinar: Introduktion til DIBS Integration

Bliv klogere på de mere tekniske aspekter af vores betalingsløsninger

20.01.2016
10:00 - 11:00
Har du helt styr på hvad HTTP Post er og hvad der ligger bag et betalingsvindue? Hvis ikke, så er dette webinar måske noget for dig!

 

Den 20. Januar kl. 10:00 afholder vi vores næste webinar og hvis du gerne vil blive lidt skarpere på de mere tekniske aspekter af online betaling, så har du nu muligheden for at tilmelde dig dette gratis webinar.

På webinaret kan du både blive klogere på teknikken bag vores betalingsløsninger, men også få viden omkring styling af dit betalingvindue. Vi giver dig indblik i, hvad der sker når dine kunder "kalder" DIBS' betalingsvindue og giver dig svar på nogle af de spørgsmål, som vores integration support oftest får stillet.

Har du allerede spørgsmål, som du gerne vil have svar på til webinaret, så kan du stille dem allerede nu! Send en mail til maria.pedersen@dibs.dk, så sørger vi for at tilpasse seminaret til dine spørgsmål.


Dato: 20. januar 2016
Tidspunkt: 10:00


Tilmeld dig webinaret "Introduktion til DIBS Integration"
og se vores kommende webinarer her.

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77