Salg i hele Europa

"Vi anbefaler DIBS"

Uppercut.se

Undertøjsbutikken Uppercut.se blev grundlagt i 2005 i Jönköping af Jonas Ahlgren og Lars Brånedal. I starten solgte virksomheden undertøj til men i Sverige fra et lille lokale på kun 49 m2. I dag sælger Uppercut.se undertøj, badetøj, træningstøj og nattøj til både men og kvinder i hele Europa.

-Vi har benyttet DIBS siden vi startede i 2005 og har aldrig været på udkig efter en anden udbyder. Hvorfor ændre et vindende koncept, når der er så meget andet i e-handel, som altid kan forbedres? Er du på udkig efter betalingsløsninger til din e-handel, kan vi varmt anbefale DIBS - Jonas Ahlgren, administrerende direktør for Uppercut.se.

Information

Navn
Uppercut.se

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77