Vi har tillid til Danmarks største udbyder

"Vi har tillid til at DIBS som Danmarks største udbyder, har sikre og velfungerende systemer."

T.P. Netmarked

Hos T.P. Kød får du kødtilbud til engrospriser. Med 25 års erfaring i at sammensætte kødtilbud til nogle af landets bedste restauranter, har virksomheden i 2011 valgt at etablere en webshop. Webshoppen har til formål at give private forbrugere samme fordelagtige kødtilbud som restauranterne. T.P. Kød leverer kort sagt det professionelle køkkens udskæringer til de samme lave priser. Virksomheden tilbyder bl.a. de bedste udskæringer af oksekød fra Argentina, Brasilien, Uruguay og Botswana, der udelukkende leverer kød fra fritgående kvæg. Herudover har T.P. Kød gode tilbud på kød fra kalv, svin, lam, fjerkræ og også vildt, fisk og skaldyr.

Hos T.P. - Netmarked sigter vi efter at blive den førende leverandør af kvalitetskød til den private forbruger og det skal være nemt for vores kunder at købe varer i webshoppen. Vi valgte således DIBS’ betalingsløsning, da vi har tillid til at de som Danmarks største udbyder, har sikre og velfungerende systemer". Johnny Trier, Indehaver af T.P. Netmarked.

Information

Navn
T.P. Netmarked

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77