DIBS gør det hele mere enkelt

Fordele ved DIBS er først og fremmest, at kunden møder en alvorlig betalingsaktør.

Tjorven Garn

Tjorven garn startede sin webshop i 2013 som et supplement til deres fysiske butikker beliggende i det centrale Oslo. Siden webshoppens start, er omsætningen steget betydeligt - målet er at styrke positionen som en fuldt udbygget garnbutik på nettet.

"Mange er stadig skeptiske overfor online betaling, det er derfor vigtigt, at kunder står over for en alvorlig og anerkendt spiller i betalingsprocessen." Carine Waren, Tjorven garn.

Carine fremhæver DIBS Administrationen som et nyttigt og værdifuldt redskab i hverdagen. Det er nemt og hurtigt at logge ind og giver en god administrationsoversigt.

"Vi får en meget god og detaljeret liste over betalinger under afsnittet statistik i administrationen, hvor vi nemt kan gennemføre betalinger og eventuelt refundere betalinger, hvis nødvendigt. Det at være i stand til at holde styr på statistikker på denne måde, gør det hele meget mere enkelt" Carine Waren, Tjorven garn.

 

Information

Navn
Tjorven Garn

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77