DIBS bidrager til en komplet salgsproces

Betalingsløsningen var enkel at sætte op

Tindevindu.no

Tindevindu.no leverer vinduer og døre direkte fra fabrikken og hjem til kunden. På Tindevindu.no er det let at tjekke priser og bestille vinduer og døre på nettet. Tindevindu.no er kendt fra tv-serien "Den gale tømrer" på Tv Norge.

Tindefabrikken AS står bag webshoppen Tindevindu.no og tilbyder sine kunder betaling via DIBS. Kunderne ved, at betaling via DIBS er sikkert, og mange synes det er rart at være færdig med hele købet efter betaling med kort, da de dermed ingen faktura har, som potentielt kan blive glemt.

"Vores kunder forventer en betalingsløsning, der virker. Uden en pålidelig betalingsløsning, ville mange kunder aldrig købe vinduer hos os , og vi havde i sidste ende mistet salg. Betalingsløsningen var nemt at sætte op, og det virker som det skal. Vi behøver ikke at bruge tid på fakturaforsendelser, rykkere, og påmindelser, og vi ved, at vi får vores penge uanset hvad,"Ben Fischer, Daglig leder, Tindevindu.no

Information

Navn
Tindevindu.no

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77