Theilggard Mortensen

Theilgaard Mortensen A/S har siden 1999 leveret it-løsninger og rådgivning til et bredt udsnit af nordiske virksomheder på tværs af brancher. Vi er specialiserede i e-handel og online kundeoplevelser både når det kommer til udvikling, implementering og rådgivning.

Theilggard Mortensen

Theilgaard Mortensen A/S har siden 1999 leveret it-løsninger og rådgivning til et bredt udsnit af nordiske virksomheder på tværs af brancher.

I dag er vi en velkonsolideret og partnerdrevet it-konsulentvirksomhed med hovedkontor i København.

Vi er specialiserede i e-handel og online kundeoplevelser både når det kommer til udvikling, implementering og rådgivning. Vores kunder er virksomheder, som ønsker at arbejde strategisk med salg inden for B2C og B2B.

Endvidere tilbyder vi en PIM-platform, der gør det let for virksomheder at have kontrol over og publicere produktdata for alle kommunikationskanaler og på alle sprog fra én central datakilde. Dette optimerer handelen på nettet, effektiviserer samarbejdet mellem produktansvarlige i virksomhede, leverandører og kunder.

Vi leverer også elektroniske journal- og administrationssystemer til den kommunale sektor inden for tand- og sundhedsplejen. Med TM Tand kan tandplejen få overblik over patienters behandlingsforløb, og med TM Sund skabes overblik over en borgers forløb inden for sundhedssektoren.

Med vores skræddersyede energiberegnings- og waste managementløsninger, der lever op til kravene om fx CSR og grønne regnskaber, kan virksomheder holde styr på energiforbrug og affaldshåndtering.

For at give vores kunder den bedste rådgivning vægter vi vores medarbejderes faglige kompetencer højt, og vi sikrer, at de er blandt branchens bedste.

Hos Theilgaard Mortensen A/S forstår vi os på forretningsprocesser og på at sikre forbindelsen mellem strategi, værdiskabelse i forretningen og implementering af it-løsninger.

Vi arbejder bl.a. sammen med IBM, Hybris, Microsoft og Evry.

Information

Navn
Theilggard Mortensen
Adresse
Niels Hemmingsens Gade 9
Postnummer
1153
Land
Denmark
Telefon
33448555

Charlotte Brix Borg

Telefon
51638373

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77