DIBS er en simpel garanti for at mindske risikoen for svindel

DIBS tilbyder løsninger med fokus på sikkerhed

Tesori Diamanter

Salg af dyresmykker på internettet et forholdsvis nyt fænomen. Tesori Diamonds mener, at information, åbenhed, god kundeservice og brugervenlighed er afgørende for at sikre en stærk position på markedet. Tesori fokuserer på sikkerhed og præciserer, at det er lige så sikkert at handle hos Tesori Diamanter som i en fysisk butik . Tesori Diamanter er bevidste om deres kundegrundlag og derfor anvender de DIBS Defender til at være sikker på, at kunderne opfylder de ønskede krav, før handlen kan gennemføres.
 
"For os er det vigtigt at have en enkel og brugervenlig betalingsløsning , der udover dette også er tryg og sikker, således at kunderne har en god shopping oplevelse. Vores erfaring med DIBS er, at de er en legitim og seriøs betalingsudbyder, der tager sine kunder alvorligt og lytter til deres behov. DIBS har været meget profesionelle og hjælpsomme hele vejen igennem. De hjalp os med at finde den rigtige betaling løsning for os som webshop og foreslog de sikkerhedsforanstaltninger vi har gennemført i butikken " - Terje Lynx Seth, Tesori Diamonds .
 
Brief Tesori Diamonds
 
Tesori Diamonds blev grundlagt i 2008 og sælger kvalitetsdiamanter og guldsmykker til konkurrencedygtige priser. Alle smykker er designet af Tesoris egne designere og produceret i Tesoris eget værksted.

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77