TELMORE

"DIBS er servicemindede i forhold til vidensdeling og dataleverancer"

You are here

Telmore

TELMORE startede i oktober 2000 som en protest imod de store teleselskabers høje og uigennemskuelige priser og besværlige abonnementer. TELMORE var det første teleselskab, der kun fandtes på nettet. Kunderne kunne nemt betjene sig selv på nettet, og det gjorde det enkelt og billigt at være kunde. Sådan startede TELMORE, og sådan fungerer det stadig i dag. I dag er TELMORE Danmarks suverænt største online teleselskab. Samtidig er Telmore Danmarks næststørste nethandelssted med ca. 11 % af samtlige Dankort-transaktioner på internettet i Danmark.

På trods af stor forskellighed i de betalinger, som Telmores kunder foretager, så understøtter DIBS de differentierede betalinger i såvel timing som i kvalitet. Ydermere er DIBS servicemindede i forhold til vidensdeling og dataleverancer omkring Telmores betalinger. Dette er afgørende for afstemningen af hele Telmores betalingsflow, som består af mange enkeltstående betalinger,” Rune Vinther Jensen, CFO Telmore
 

Guide: Sådan fungerer online betaling

Information

Navn
Telmore
Adresse
Telegade 2
Postnummer
2630 Taastrup
Land
Danmark
Telefon
70 21 89 00

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77