Vi prøvede en anden løsning. Vi skiftede hurtigt tilbage.

"DIBS er eksperter indenfor betalinger på nettet"

Stayhard

Stayhard er ejet af grundlæggeren Joakim Naumburg. Siden starten for otte år siden har Stayhard haft en stærk vækst uden ekstern risikokapital. I dag omsætter Stayhard for over 100 millioner og har over 30 medarbejdere. I webshoppen handles med 150 mærker af kunder fra 28 lande, selv om fokus for Stayhard er de nordiske lande. Virksomheden har også to fysiske butikker i Göteborg og Herrljunga. 
 
DIBS er eksperter i online-betalinger, og det føles godt at være i stand til at arbejde med den samme leverandør til en lang tid. Vi har været kunder på DIBS siden 2006 bortset fra en kort periode, hvor vi testede en anden udbyder. Vi skiftede hurtigt tilbage! Jeg kunne godt tænke mig, at vi på sigt blev et milliardforetagende. Rejsen hidtil har været fantastisk, men dette er kun begyndelsen, siger Joakim Naumburg, grundlægger af Stayhard. 
 

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77