SpotOn Marketing

Specialiseret viden inden for alle grene af online markedsføring

SpotOn Marketing

SpotOn Marketing er et online marketingbureau med kontorer i Aarhus og København, der hjælper virksomheder i Danmark med at markedsføre sig online.

Siden 2011 har det været SpotOn Marketings mission at være en betroet samarbejdspartner for virksomheder og gøre markedet mere ærligt og gennemsigtigt for alle virksomhedsejere, der ønsker at fremme deres tilstedeværelse på internettet.

SpotOn Marketing har i dag specialiseret viden inden for alle grene af online markedsføring. Deres team består blandt andet af webdesignere, tekstforfattere, programmører samt SEO-, Facebook- og AdWordseksperter, der alle arbejder for at øge virksomhedsejeres synlighed på internettet.

I samarbejde med virksomheder er deres ambition at sikre en enkel, profitabel og gennemsigtig løsning inden for alle aspekter af online markedsføring.

Med et ønske om at vise deres kunder effekten af deres markedsføring, har de skabt et digitalt software, SpotOn Live, der ned til mindste detalje giver deres kunder et dybdegående indblik i udbyttet af deres samarbejde.

SpotOn Marketing gør det trygt for virksomhedsejeren at uddelegere ansvaret for deres markedsføring til dem som samarbejdspartner.

At tilbyde en troværdig markedsføring er fundamentet for SpotOn Marketing.
 

SpotOn Marketing tilbyder hjælp med:

  • Søgemaskineoptimering
  • Facebook annoncering
  • Bannerannoncering
  • AdWords
  • Remarketing
  • Projektstrategier
  • Tekstforfatning

Information

Navn
SpotOn Marketing
Adresse
Ryesgade 106A, 4. th
Postnummer
2100 København Ø
Telefon
71 99 09 02

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77