DIBS hjælper Sportdate med at vokse og komme ind på flere markeder

"DIBS' store udbud af internationale betalingsmetoder gør det muligt for os at vokse og komme ind på flere markeder"

Sportdate

Sportdate AB er et datingsite på nettet, der hjælper mennesker, der godt kan lide at træne og har interesse for sundhed og en sund livsstil, med at mødes via nettet. Sportdate henvender sig således til folk, der søger en sund partner. Selskabet lancerede sine tjenester i Sverige i december 2010 , og idag -  foråret 2014 - bruger over 40 000 personer Sportdate til at finde en date, ven eller workout kammerat . Desuden benytter mere end 40 virksomheder i Norden og Europa Sportdates hjemmeside til at reklamere på.

Sportdate er på nuværende tidspunkt i seks lande (Sverige, Norge, Finland, Danmark, England og Tyskland) og DIBS har været med siden start og skabt  betalingsløsninger til alle lande. For nylig lancerede Sportdate i Tyskland, som er et kæmpe marked, og selskabets ledelse ser gode muligheder for at deres popilære niche-produkt skal lykkes her også. 
 
"DIBS' store udbud af internationale betalingsmetoder gør det muligt for os at vokse og kommer ind på flere markeder" siger Jonas Ånestrand , adm. direktør i Sportdate AB.
 
Sammen med DIBS tilbyder Sportdate Giropay, som er en af ??de mest populære betalingsmetode i Tyskland, som bliver brugt af 80% af de tyske bankkunder. Lige om hjørnet lancerer Sportdate også deres nye app - som selvfølgelig er understøttet af DIBS' mobile betalingsløsninger , et produkt, der forventes at blive stadig vigtigere for virksomheder, der sælger via nettet.
 

Sportdate Sverige
Sportdate Tyskland
Sportdate Danmark
Sportdate Norge
Sportdate Finland
Sportdate England

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77