Sport Solution A/S

Sport Solution udvikler markedets bredeste og mest innovative webbaserede IT-løsninger til fitnesscentre, sportsklubber og idrætsbranchen

You are here

Sport Solution A/S

  • Software til fitness- & idrætsbranchen
  • Totalleverandør af skræddersyede pakkeløsninger
  • Vi leverer branchens absolut bedste service

Vision:
Sport Solutions vision er at levere den mest dynamiske IT-platform og service af højeste kvalitet til fitness- og idrætsbranchen. Vores produkt skal være så fleksibelt og strømlinet, at det indeholder de nøjagtige egenskaber, som vores mange forskellige brugere behøver.

Mission:
Sport Solutions mission er at være totalleverandør af innovative og skræddersyede pakkeløsninger til fitness- og idrætsbranchen, og derigennem vil vi skabe et trygt og sikkert IT-samlingspunkt. Vores team skal levere branchens absolut bedste service og altid servicere, rådgive og vejlede i en liga for sig selv.

– et totalkoncept, der er udarbejdet og gennemtestet af de daglige brugere. Konceptet tager udgangspunkt i de daglige rutiner og har til formål at simplificere arbejdsrutinerne for administratoren, personalet og medlemmet.

Med et team af erfarne IT-udviklere, iværksættere, medarbejdere og ikke mindst brugere, har Sport Solution altid en nyskabende tankegang og udvikling. Sport Solutions mål er at fortsætte den positive udvikling, hvilket udtrykkes i vores vision og mission.

Information

Navn
Sport Solution A/S
Adresse
Søren Frichs Vej 42 B 3. sal
Postnummer
8230
Land
Denmark
Telefon
8807900

Marc Tørnstrøm

Telefon
40470013

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77