DIBS gør hverdagen enklere

"DIBS sparer os for tid"

Skadedyrbutikken

Skadedyrbutikken.no er en online shop som forhandler skadedyrsprodukter. Skadedyrsbutikken tilbyder kvalitetsprodukter og enestående pakkeløsninger til virksomheder og private.

Skadedyrbutikken.no begyndte at modtage kortbetaling via DIBS på opfordring af deres kunder, der ønskede at kunne betale med kort. Det er vigtigt at gøre det nemt for sine kunder at betale og det er en god ide at tilbyde flere forskellige betalingsmuligheder. 24% af forbrugerne siger, at de har annulleret et køb, fordi de ikke kunne finde deres foretrukne betalingsmetode. Skadedyrbutikken.no siger de har opdaget flere fordele ved at anvende DIBS' betalingsløsning, blandt andet en stigning i antallet af kunder.

"Efter at vi begyndte at benytte DIBS i vores online butik, er det daglige liv bevet meget bedre. Vi får frigjort værdifuld tid, som vi bruger til at opbygge virksomheden yderligere og til at dække kundernes behov. Pengene kommer samidigt også hurtigt ind på kontoen. Tidligere brugte vi en masse tid på fakturering af kunder, og også en masse tid til at følge og påminde dem om betaling, det behøver vi ikke med DIBS." Trond Evensen, Skadedyrbutikken.no

Information

Navn
Skadedyrbutikken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om ehandel, online betalinger og din betalingsløsning
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk