DIBS gør hverdagen enklere

"Efter at vi begyndte at benytte DIBS i vores online butik, er det daglige liv bevet meget bedre. Vi får frigjort værdifuld tid, som vi bruger til at opbygge virksomheden yderligere og til at dække kundernes behov"

Skadedyrbutikken

Skadedyrbutikken.no er en online shop som forhandler skadedyrsprodukter. Skadedyrsbutikken tilbyder kvalitetsprodukter og enestående pakkeløsninger til virksomheder og private.

Skadedyrbutikken.no begyndte at modtage kortbetaling via DIBS på opfordring af deres kunder, der ønskede at kunne betale med kort. Det er vigtigt at gøre det nemt for sine kunder at betale og det er en god ide at tilbyde flere forskellige betalingsmuligheder. 24% af forbrugerne siger, at de har annulleret et køb, fordi de ikke kunne finde deres foretrukne betalingsmetode. Skadedyrbutikken.no siger de har opdaget flere fordele ved at anvende DIBS' betalingsløsning, blandt andet en stigning i antallet af kunder.

"Efter at vi begyndte at benytte DIBS i vores online butik, er det daglige liv bevet meget bedre. Vi får frigjort værdifuld tid, som vi bruger til at opbygge virksomheden yderligere og til at dække kundernes behov. Pengene kommer samidigt også hurtigt ind på kontoen. Tidligere brugte vi en masse tid på fakturering af kunder, og også en masse tid til at følge og påminde dem om betaling, det behøver vi ikke med DIBS." Trond Evensen, Skadedyrbutikken.no

Information

Navn
Skadedyrbutikken

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77