SILLE PALNER

SME Sales Manager

Hvad er dit arbejde?

Jeg har arbejdet i DIBS siden september 2013, de første år var jeg ansvarlig for supporten i Danmark, men i 2016 fik jeg ansvaret for SME Salg, som er ansvarlig for salget til små og mellemstore virksomheder.

Hvorfor valgte du DIBS som arbejdsgiver?

Jeg kom i kontakt med DIBS igennem mit tidligere arbejde hos Nets. Jeg har altid tænkt, at det var et sted, jeg gerne ville arbejde. Da jeg forhørte mig rundt i mit netværk, forstod jeg, at DIBS havde et godt ry. Udover det fik jeg med det samme mulighed for at lede et team, på trods af, at jeg ingen ledererfaringer havde.

Hvordan vil du beskrive DIBS?

Det er et firma i vækst, hvor der sker noget nyt hver dag. Vi har et godt teamwork og har mange gode sociale aktiviteter.  

Hvad er især spændende og udfordrende i dit arbejde?

Det vigtigste for mig som leder i DIBS er at give mine medarbejdere trygge rammer, så de kan yde en optimal indsats i hverdagen. Dette gør, at vi forhåbentligt får tilfredse kunder i sidste ende.

Det er spændende for mig at udvikle både mine medarbejdere og få tilfredse medarbejdere. Udfordringen er at få prioriteret og træffe de rigtige beslutninger, så begge områder bliver optimale. 

Har du nogle gode tips til nogen, der spekulerer på at begynde hos DIBS?

Du vil trives i DIBS, hvis du kan lide at samarbejde sammen med andre og selv tage ansvar. Det gør heller ikke noget, hvis du kan lide at have det sjovt.

Mød nogle af vores medarbejdere

Anders Knudsen, Head of Product Management

Jeg er chef for Product Management hos DIBS og leder af 11 medarbejdere...

Sille Palner, Sales Support manager, DK

I de sidste to år har jeg været ansvarlig for supporten i Danmark...

Usman Ahmad Meer, CTO, DK

I dag sidder jeg som CTO og det har jeg gjort i et års tid...

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77