Shopify online betalingsmodul

DIBS tilbyder en bred vifte af shopmoduler til populære CMS og Open Source-systemer.

Shopify online betalingsmodul

 
Shopify er en meget populær Cloudbaseret e-handelsplatform med over 300.000 aktive brugere. DIBS har udviklet et betalingsmodul, der gør det nemt at betale via Shopify’s platform. Modulet understøtter kortbetalinger, direkte betalinger via internetbank og internationale betalingsmetoder som PayPal, Giropay og iDEAL.
 
Kom i gang med DIBS via Shopify ved at følge disse tre trin:
  1. Opret en aftale med DIBS. Kontakt vores salgsafdeling og så hjælper vi dig med at komme i gang. 
  2. Få en aftale med en indløser. DIBS hjælper gerne med at få Nets som indløser. Nets har kort behandlingstid, så du hurtigt kan begynde at tage i mod betalinger.  
  3. Følg vores integrationsguide som trin for trin viser hvordan du kommer i gang. 
 
Hvilke webshops henvender Shopify sig typisk til?
  • Små og mellemstore webshops
  • Simple funktioner og setup
  • Kræver ikke teknisk forståelse
  • Alt i en løsning i cloud
  • Webshops med amerikanske kunder
 
 
Om DIBS
DIBS startede helt tilbage i 1998 og er i dag repræsenteret i 20 lande med over 15.000 kunder og over 2 milliarder gennemførte betalinger. Med 19 års erfaring er vi de ledende eksperter inden for online betaling. Vi er altid klar med de mest innovative løsninger -især på mobilen - og vi håndterer hver dag op imod en halv million danske online betalinger. Blandt vore kunder tæller nogle af de største virksomheder i e-handelsbranchen. På vores kontorer i hele Norden arbejder flere end 100 medarbejdere på at gøre online betaling endnu nemmere. Vi tilbyder alle populære betalingsmetoder, har den bedste lokale support og vi skræddersyr vores løsninger efter kundens behov.

Information

Navn
Shopify online betalingsmodul

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77