Dankort Secured by Nets

Ny sikkerhedsløsning fra Nets

Dankort Secured by Nets

Nu bliver det endnu mere sikkert at tage imod Dankortbetalinger i din webshop

Dankort Secured by Nets er en ny sikkerhedsløsning på Dankort på nettet. Løsningen kommer fra Nets og er udviklet for at mindske det stigende misbrug i e-handlen. Sikkerhedsløsningen er bygget på baggrund af en henstilling fra Finanstilsynet og vil derfor være obligatorisk at implementere i din webshop. Det forventes, at løsningen kommer til at nedbringe misbruget med op til 75 %.

DIBS er i fuld gang med at udvikle sikkerhedsløsningen, og vil tage kontakt til dig, samt annoncere her hjemmesiden, så snart løsningen er klar til at blive implementeret i din webshop. 
 

Sådan fungerer Dankort Secured by Nets:

  1. Ved beløb over 450 kr. får kunden tilsendt en SMS-kode, som skal indtastes ved købet, med mindre du har gemt-kort i din webshop eller abonnementsbetalinger – i disse tilfælde vil transaktionen foregå uden SMS-kode.
  2. Ved ny tilmelding af et Dankort i en gemt-kort- eller abonnementsløsning, vil kunden få tilsendt en SMS-kode, når kunden bekræfter, at kortet kan anvendes til køb. Alle efterfølgende transaktioner i gemt-kort-løsningen vil køre uden SMS-kode på det pågældende Dankort. 
  3. Nets forventer, at kun knap 20 % af transaktionerne kommer til at foregå med SMS-kode.
     

Sådan kommer kunden i gang:

For at kunden kan modtage SMS-koder, skal kunden have tilknyttet sit telefonnummer til sit Dankort. Har kunden tidligere betalt med Visa-delen af sit Visa/Dankort, eller har banken medsendt kundens telefonnummer i forbindelse med udstedelsen af Dankortet, så er vedkommende klar til at modtage SMS-koder fra Dankort Secured by Nets.

Øvrige kortholdere skal ved første køb tilmelde deres Dankort med tre hurtige steps:

  1. Identificer via NemID
  2. Skriv mobilnummer, og bekræft via SMS
  3. Godkend med NemID

Derefter er købet gennemført.

Kundens kort er nu tilmeldt, og ved alle fremtidige køb der resulterer i en SMS-kode, skal kunden blot indtaste SMS-koden i betalingsvinduet, hvorefter købet er gennemført. Brugeroplevelsen bliver den samme, som mange i forvejen kender fra de internationale kort.

Har du brug for materiale?
dankort.dk finder du en instruktionsvideo, der viser kortholder, hvordan kortet indrulleres i løsningen. Her finder du også en FAQ samt en kort beskrivelse af sikkerhedsløsningen.

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77