Hurtig ekspansion i Norden med hjælp fra DIBS

"DIBS er vant til at arbejde med virksomheder, som stiller høje krav"

Roliga Prylar

Roliga Prylar startede oprindeligt i 2007 som en blog af e-handelsprofilen Dan N. Da det viste sig at der var stor interesse for bloggen, blev ideen om at starte en butik som solgte produkterne født. Idag er Prylar butikken en shop for dem som elsker popkultur og gaver. På shoppen finder man alt fra Smarte gadgets, legetøj og merchandise. Eksklusive samleobjekter fra mærker som Star Wars, Minecraft, Marvel og Doctor Who er blandet med brætspil, indretning, chokoladefontæner og sodavandsmaskiner.

Virksomheden opererer i dag i Sverige, Norge, Danmark og Finland og har som mål at nå en årlig omsætning på 100 millioner inden længe.

- Vi lavede en meget omhyggelig undersøgelse af de leverandører, der forvalter betalinger i e-handel. Det stod hurtigt klart, at DIBS var det bedste match for os. De anvendes af virksomheder, der vokser kraftigt og som stiller høje krav. De har også alle tjenesterne og betalingsmetoder, der er nødvendige, når vi udvider virksomheden udenfor Sverige - Troels Johanessen, administrerende direktør for Roliga Prylar.

 

Information

Navn
Roliga Prylar

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77