Reepay

Om du har brug for automatisk korttræk eller abonnementsbetaling, kan Reepay hjælpe dig.

Reepay

Reepay er specialiserede i håndtering af abonnementsbetalinger for både store og små virksomheder. Gennem deres cloudbaserede abonnementsservice tager de hånd om dine abonnementsbetalinger, så du har mere tid til at fokusere på optimering af din forretning.

Overblik over din forretning
Reepay håndterer dine abonnenter og samler alt i én kundeadministration - herunder kunder, abonnementer, kvitteringer og avanceret abonnementsstatistik. I den brugervenlige administration er det nemt at overvåge din forretning, og se hvad du kan gøre for at forbedre denne.

Abonnementsfunktionalitet
Med Reepays abonnementsservice holdes betalingsinformation opdateret, og kundekommunikationen er automatiseret. Reepay indeholder et stort udvalg af muligheder, som du nemt kan benytte i din abonnementsforretning, herunder: abonnementsplaner, kuponer, rabatter, abonnementspause, ekstra omkostninger, parallel prisjustering m.m. Disse kan altid justeres i takt med, at din forretning udvikler sig.

Så ganske enkelt, når du har oprettet dine kunder, klarer de resten!
Automatisk korttræk, tilpasset automatisk kundekommunikation, proaktiv kortopdatering og rykkerforløb. Disse er funktioner, som gør Reepays håndtering af abonnementsbetalinger til den perfekte løsning for dig, som ønsker at drive en effektiv abonnementsforretning, hvor både du og dine kunder slipper for overflødige gebyrer. 

Information

Navn
Reepay
Adresse
Njalsgade 76,
Postnummer
2300 København S
Telefon
+45 71 99 28 32
Link

Robert Mygind

Telefon
+45 26 777 008

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77