QA tester til agilt team i DIBS

Publiceret 20 juni 2018

Er du en skarp QA-tester, der kan udvikle og implementere teststrategier til software for betalingsløsninger? Vil du være en del af Nordens førende leverandør indenfor innovative betalingsløsninger? Lyder det interessant at arbejde i en visionær skandinavisk virksomhed, hvor du vil blive del af et agilt team, hvor der er fokus på personlig/faglige udvikling, i en uformel og familiær virksomhedskultur?

Stillingen

Med reference til Team Lead bliver du en vital del af et engageret team, der udvikler DIBS kernesoftware, der dækker flere betalingsløsninger til forskellige segmenter og strategiske partnere. Du bliver en vigtig del af en udviklingsafdeling bestående af mere end 20 engagerede kolleger. Du vil sidde i ét komplet scrum-team, som udover udviklere (både FE og BE) ligeledes består af DevOps-, Drifts-, PO-profil og scrummaster. Dette betyder at mere end 90% af alle opgaver kan løses internt i teamet.

DIBS' udviklingsafdeling arbejder agilt efter SCRUM i tværfunktionelle DevOps teams. DIBS' teknikstak er primært C++ og Java med testværktøj sat op for begge delene. Integrationstestene er baseret på Selenium og QA testerne er ansvarlige for at udforme testene og med hjælp af teamet implementere disse.

Du deltager i alle faser af udviklingsprojekterne lige fra analyse/design over systemudvikling til test og drift. Dit ansvar er primært at sikre gode og kvalitative leverancer og være frontløber for udvikling af DIBS teststrategi.

Vi forventer:

• Erfaring med testledelse (driver for kvalitet, risk og testplanlægning)
• Erfaring med automatiseret tekniske test (gerne med Selenium)
• Gode evner at kommunikere mellem teams og afdelinger med forskellige tekniske kompetencer
• Gode evner til at forstå og opbygge ekspertise i tekniske systemer
• Du må gerne have udviklerbaggrund, men det er ikke et krav

Du skal kunne hjælpe ved incident undersøgelser, fungere som support og mentor til udviklerne samt være en passioneret ambassadør for testområdet.

Du tilbydes:

• En udfordrende stilling i en spændende organisation med mange gode muligheder for både faglig og personlig udvikling samt indflydelse.
• Moderne kontorer centralt beliggende i Ørestaden, 5-7 minutters gang fra Ørestad metro
• Særligt fokus på medarbejdernes trivsel
• Attraktiv lønpakke
• Frokostordning, fitness og betalt parkering i Fields.
• Stemningen er behagelig og afslappet, og der afholdes ofte forskellige fester og faglige events.


Interesseret?

Send straks dit CV til os (ansøgning er ikke nødvendig) på job@iheadhunt.dk. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til rekrutteringsansvarlig Benjamin Kluben på tlf. +45 25 33 38 81

Om DIBS

DIBS Payment Services er Nordens førende, uafhængige leverandør af funktionelle, sikre og innovative betalingsservices til handel via internet. DIBS håndterer dagligt flere end 15.000 kunders transaktioner og har kontorer i Stockholm, Göteborg, København og Oslo. DIBS søger en dygtig og erfaren QA-tester.

DIBS er en organisation med højt til loftet, hvor der er en uformel kultur og omgangstone. Det er også en organisation med humor, hvor det meget gerne må være både udfordrende og sjovt at gå på arbejde.

VIL DU FORTSAT MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk