DIBS er profesionelle

"DIBS tilbyder enkle, sikre og varierede betalingsløsninger, der giver øget kundetilfredshed"

Polarol

Polarol tilbyder kosttilskud af højeste kvalitet og håndterer råstoffer fra naturen på en blid måde, således at alle produkter er rene, friske og naturlige.

Polarol anvender en DIBS betalingsløsning til at modtage betaling med VISA og Mastercard på deres hjemmesider. De har valgt en solid betalingsløsning, herunder mulighed for integration af betalingsløsning til deres systemer med DIBS API, og muligheden for at gemme kortnummer med DIBS abonnementsbetaling. Polarol oplever øget kundetilfredshed og siger det går støt fremad.

"Vi oplever DIBS som meget professionelle. DIBS har god viden og en virkelig god kundeservice i form af opfølgning og tilgængelighed. Vi er meget tilfredse med vores forhold med DIBS." Sindre Tidemand-Johannessen, Polarol.no.

Polarol.no er udviklet af Dogu AS, der har stor ekspertise i udvikling af responderende og gode online butiksløsninger. "Polarol var et spændende projekt og er en kunde, som vil fortsætte med at udvikle sig over tid." Øystein Heimark, AS Dogu.

 

Information

Navn
Polarol

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77