PHP-udvikler

Publiceret 20 juni 2018

Med reference til Team lead bliver du en vital del af et engageret hold, der udvikler DIBS specialdesignede betalingsvinduer, der dækker flere betalingsløsninger til forskellige segmenter og strategiske partnere. Du bliver en vigtig del af en udviklingsafdeling bestående af mere end 20 engagerede kolleger.

Stillingen

DIBS's udviklingsafdeling arbejder agilt efter SCRUM i tværfunktionelle DevOps teams. Du deltager i alle faser af udviklingsprojekterne lige fra analyse/design over systemudvikling til test og drift.

DIBS beskæftiger sig med en lang række forskellige teknologier, værktøjer og metoder så som continuous integration og continuous delivery. Du kommer blandt andet til at arbejde med teknologier som Redis, Docker, Git, Jenkins, Jira, Confluence, Bitbucket og Zendesk.

Som PHP udvikler vil du vare en del af teamet der implementerer  open source moduler samt specialdesignede løsninger for vores enterprise kunder.
I DIBS bliver du en del af en innovativ og succesfuld skandinavisk virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye udfordringer. Det fælles mål er at skabe innovative, sikre og enkle betalingsløsninger, der fastholder DIBS, som en førende udbyder af elektroniske betalingsløsninger.

Kvalifikationer

• Erfaring med PHP, JS, jQuery, mySql og CSS-udvikling.
• Opsætning af Enterprise platformen med støtte fra overs Operations team og Arkitekter
• Gerne erfaring af continuous delivery og automatiserede deployments
• Gerne erfaring med Scrum master rollen, eller lyst til at lære den at kende
• Erfaring med arbejdsgangen i et scrum team.

I DIBS er kunden i højsædet, og du ska derfor være indstillet på at løbende støtte vores support team med din tekniske viden omkring løsningen, samt deltage ved kundebesøg.
Du vil arbejde selvstændigt som en del af et team, hvor åbenhed, tillid og dialog er i højsædet. Du skal være i stand til at holde hovedet koldt i pressede situationer og være i stand til at have flere bolde i luften på en gang.

Vi forventer, at du kan formulere dig flydende på engelsk og dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder

En udfordrende stilling i en spændende organisation med mange gode muligheder for både faglig og personlig udvikling samt indflydelse. Vi arbejder i moderne kontorer i Ørestaden. I DIBS er det vigtigt at medarbejderne trives, og det kan mærkes. DIBS tilbyder en attraktiv lønpakke, frokostordning, fitness og betalt parkering i Fields. Stemningen er behagelig og afslappet, og der afholdes ofte forskellige fester og faglige events.

Interesseret?

Send din ansøgning senest den 01.08.2018. Vær opmærksom på at vi grundet sommerferien først vender tilbage ved deadline.

Søg jobbet her

Om DIBS

DIBS Payment Services er Nordens førende, uafhængige leverandør af funktionelle, sikre og innovative betalingsservices til handel via internet. DIBS håndterer dagligt flere end 15.000 kunders transaktioner og har kontorer i Stockholm, Göteborg, København og Oslo.

DIBS er en organisation med højt til loftet, hvor der er en uformel kultur og omgangstone. Det er også en organisation med humor, hvor det meget gerne må være både udfordrende og sjovt at gå på arbejde.

VIL DU FORTSAT MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk