Bliv en del af DIBS-partnerprogram

Få en partneraftale, der passer til dig og din forretning. Vi rådgiver dig i forhold til dine kunders betalingssetup samtidig med, at du tjener penge i samarbejde med DIBS. Kontakt os og få en skræddersyet partneraftale.

Kontakt Partner-teamet

You are here

Stå stærkere og tjen penge med DIBS

Som DIBS-partner får du en række fordele samtidig med, at du tjener penge på at henvise kunder, forhandle DIBS-løsninger og du har mulighed for at få en fast procentsats af dine merchants omsætning.

Udover de kontante fordele får du:
  • Markedsføring og eksponering overfor vores kunder
  • Uddannelse og rådgivning, så du bliver klædt på til kundemøder mht. betalingssetup
  • En tilknyttet DIBS-rådgiver
  • En blåstempling af DIBS og mulighed for at bruge vores logoer og salgsmateriale
  • Mulighed for at deltage i partner-arrangementer
  • Relevante partner- og produktnyheder i din indbakke

Få en partneraftale, der passer til dig

Vi tilbyder forskellige partneraftaler alt efter dine behov. Overordnet har vi reseller-partnere og henvisningspartnere.

Som reseller bliver du forhandler af DIBS betalingsløsninger. Det betyder, at du får din kunde oprettet på en af vores betalingsløsninger og gør opstarten mere enkel for kunden, da de har en leverandør mindre at forholde sig til. Ved denne løsning bliver du faktureret af DIBS og du fakturerer din kunde.

Som henvisningspartner får du provision for hver DIBS-kunde som du har henvist. Dette er løsningen for dig, der ikke ønsker løbende kontakt med kunden.

Ekstra fordel ved at henvise nye Easy-kunder: Henviser du en kunde til DIBS Easy betalingsløsning får du en ekstra fortjeneste, da du får en fast procentsats af webshoppens omsætning. Læs mere om Easy her.

Kontakt os og hør om dine muligheder

Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, så kontakt os gerne på telefon eller mail og få en snak om, hvilken aftale der passer til din forretning.

Når du bliver DIBS-partner står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig omkring din aftale, salg af betalingsløsninger m.m. Vi kommer også gerne på besøg og uddanner dig og dine kolleger i DIBS betalingsløsninger, så I bliver klædt ordentligt på til mødet med kunderne.

Venlig hilsen
DIBS Partner Managers

Michael Beck
Tlf: +45 5045 0000
Mail: mibh@dibs.dk

Mikael Nørgaard
Tlf: +45 2620 5662
Mail: minr@dibs.dk

 

Mød nogle af vores partnere

"Det bedste ved at være DIBS-partner er....

blabla bla"

- Kurt, CEO, Reepay.

 

"Det gør mine kunder trygge, når de kan se, at jeg er samarbejdspartner med DIBS og samtidig har jeg en direkte hotline, hvis jeg har spørgsmål."

- Kaj, CEO, Simpli

 

Se vores netværk af samarbejdspartnere

Vores partnernetværk favner mange brancher og virksomhedstyper.

    

Se alle DIBS-partnere her

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77