Et univers fuld af e-handel

Uanset om du er ny inden for e-handel, eller har været et par år i gamet, så står DIBS klar til at hjælpe med at optimere din forretning. Dyk ned i vores univers af e-handel, online betaling og andre relaterede emner.
 

Vil du blive bedre til e-handel?

Hos DIBS ønsker vi at vores kunder får succes. For at hjælpe succesen på vej, publicerer vi (næsten) hver uge nye blogindlæg som alle relaterer til e-handel. Tag et kig på vores blog, og find mere information om de emner, hvor du synes du mangler viden.

Deltag i vores webinarer

Vi afholder løbende webinarer om flere forskellige e-handelsrelaterede emner. Webinarerne foregår oftest på dansk, men der kan komme enkelte som afholdes på engelsk. Tilmeld dig et eller flere af vores webinarer, og få ny viden om e-handel i Danmark.

Download vores udgivelser

Hos DIBS vil vi rigtig gerne dele ud af vores viden. Hvert år publicerer vi en rapport fyldt med e-handels-statistikker og trends i de nordiske lande, og i løbet af året piblicere vi også en række e-bøger som omhandler forskellige emner inden for e-handel, som fx mobil e-handel, opstart af webshop osv. Download vores udgivelser, og få glæde af vores erfaringer og statistikker.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk