Et univers fuld af e-handel

Uanset om du er ny inden for e-handel, eller har været et par år i gamet, så står DIBS klar til at hjælpe med at optimere din forretning. Dyk ned i vores univers af e-handel, online betaling og andre relaterede emner.
 

Vil du blive bedre til e-handel?

Hos DIBS ønsker vi at vores kunder får succes. For at hjælpe succesen på vej, publicerer vi (næsten) hver uge nye blogindlæg som alle relaterer til e-handel. Tag et kig på vores blog, og find mere information om de emner, hvor du synes du mangler viden.

Deltag i vores webinarer

Vi afholder løbende webinarer om flere forskellige e-handelsrelaterede emner. Webinarerne foregår oftest på dansk, men der kan komme enkelte som afholdes på engelsk. Tilmeld dig et eller flere af vores webinarer, og få ny viden om e-handel i Danmark.

Download vores udgivelser

Hos DIBS vil vi rigtig gerne dele ud af vores viden. Hvert år publicerer vi en rapport fyldt med e-handels-statistikker og trends i de nordiske lande, og i løbet af året piblicere vi også en række e-bøger som omhandler forskellige emner inden for e-handel, som fx mobil e-handel, opstart af webshop osv. Download vores udgivelser, og få glæde af vores erfaringer og statistikker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om ehandel, online betalinger og din betalingsløsning
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk