Et univers fuld af e-handel

Uanset om du er ny inden for e-handel, eller har været et par år i gamet, så står DIBS klar til at hjælpe med at optimere din forretning. Dyk ned i vores univers af e-handel, online betaling og andre relaterede emner.
 

Download vores rapporter og guides

Hos DIBS deler vi ud af vores viden. Hvert år publicerer vi en rapport fyldt med e-handels-statistikker og trends i Danmark og Norden. Vi laver også en række guides og udgivelser til e-handlere og webshops, fx mobil e-handel, opstart af webshop osv. Download vores udgivelser og få inspiration og gode fifs til din egen forretning.

Vil du have tips og inspiration til e-handel?

På bloggen deler vi masser af viden om online salg, forbrugervaner, webshops, betalinger på nettet osv. Vi har også eksterne gæstebloggere, der skriver om marketing, SEO og lignende, så du kan få inspiration til din forretning.

Deltag i vores webinarer

Vi afholder løbende webinarer om flere forskellige e-handelsrelaterede emner. Webinarerne foregår oftest på dansk, men der kan komme enkelte som afholdes på engelsk. Tilmeld dig et eller se tidligere afholdte webinarer, og få ny viden om e-handel i Danmark.

Få nyheder og webshop-tips direkte i din indbakke

Hver måned deler vi tips og tricks til webshop-ejere i vores nyhedsmails. Få information om alt fra gratis webinarer, rapporter og arrangementer, tips til markedsføring af din webshop og inspiration til, hvordan du kan øge konverteringen i din shop.

Tilmeld nyhedsbrev

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk
x