Nordic Digital Manager (12 mdr. barselsvikariat)

Publiceret 01 maj 2019

Da vores kollega skal på barsel, søger vi en barselsvikar, der kan stå for vores digitale projekter i DIBS. Som Nordic Digital Manager vil du være ansvarlig for at drive og optimere vores online konverteringsmål og sikre den bedste brugeroplevelse på vores websites. Du bliver en del af vores marketingteam i København, men da din rolle er nordisk, kommer du også til at samarbejde tæt med vores marketingkolleger i Sverige og Norge.

 

Dine opgaver
 

• Du er ansvarlig for at drive den digitale strategi i Norden med særlig fokus på videreudvikling af vores nordiske hjemmesider (både vores kommercielle sider dibs.dk/se/no samt vores techsite)
• Drive den tekniske del af vores marketing platform Hubspot
• Sikre den bedste struktur for de besøgende og dermed give dem den bedste brugeroplevelse
• Specificere ændringsønsker og forslag til vores webudviklingspartner samt implementere ændringsforslag til vores sites
• Løbende monitorere, analysere og optimere web performance i henhold til opsatte web metrics
• Sikre et moderne udtryk og brugervenligt design på vores websites vha. forskellige UX design projekter, hvor du vil være projektleder
• Som projektleder skal du sikre koordinering og ensretning på tværs af landene (DK, SE og NO) via de lokale marketing managers i hvert land.
 

Dine kvalifikationer
 

• Du har en lang videregående og relevant uddannelse og gerne 3-5 års erfaring inden for online kommunikation.
• Du er en god kommunikator og ved, hvordan man udnytter potentialet ift. de besøgende i vores kanaler
• Opsætning og opfølgning af forskellige konverteringsparametre samt et godt og solidt kendskab til SEO, SEM, Google analytics, Google ads, sociale medier, blogs osv.
• Du kan løbende rapportere på vores digitale KPIér og er vant til at arbejde med den digitale sales funnel og kunderejsen
• Du er vant til at definere krav til webudvikling og har gerne erfaring med content management systemer
• Stillingen er nordisk og kræver derfor, at du har gode projektledelsesevner samt kommerciel og teknisk forståelse
• Du taler og skriver flydende dansk og engelsk samt generel forståelse for svensk og norsk.
• Det er en fordel, hvis du har basis kendskab til Photoshop eller InDesign, og kan foretage simple design redigeringer
 

Ansøgning
 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketingchef, Tahir Siddique, på tlf. 53 56 79 04. Ansøg senest den 19.maj. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Ansøg her

OBS: selvom selve ansøgningsskemaet på ansøgningssiden er på engelsk, ser vi meget gerne, at du udfylder ansøgning på dansk. 

Om DIBS:
Da DIBS i sin tid startede tilbage i 1998 handlede det specifikt om at løse et problem; nemlig det at modtage betalinger på nettet. Det viste sig at flere kunder havde samme udfordring, og i dag er DIBS repræsenteret i 20 lande med over 30.000 kunder og mere end 3.000.000.000 gennemførte transaktioner.
Siden 2014 har DIBS været ejet af Nets og er i dag ansvarlig for alle online betalingsløsninger i Nets. På vores kontorer i hele Norden arbejder flere end 120 medarbejdere i Stockholm, Göteborg, København og Oslo for at gøre det enkelt at tage betaling på nettet. Du kan læse mere om os på www.dibs.dk eller besøge os på Facebook eller LinkedIn

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77