Netimage er et digitalt bureau

Netimage er et rådgivende og producerende digitalt bureau indenfor e-handel, integration og digital kommunikation. Vi udvikler integrerede e-serviceløsninger, e-handelsløsninger og en række af specialiserede løsninger. Alle med det tilfælles, at det er viden, information eller data, som skal behandles og præsenteres.

Netimage A/S

Net Image er et rådgivende og producerende digitalt bureau indenfor e-handel, integration og digital kommunikation.

Vi udvikler integrerede e-serviceløsninger, e-handelsløsninger og en række af specialiserede løsninger. Alle med det tilfælles, at det er viden, information eller data, som skal behandles og præsenteres. Dette kræver på den ene side et indgående kendskab til databaseteknologi og andre "tunge" datalogiske discipliner og på den anden side en stor forståelse af de mennesker og organisationer, som løsningerne skal fungere for.

Det er denne dobbelthed, som er grundlaget for Net Images succes - teknologi og mennesker i samspil.

Vores kundekartotek omhandler bl.a Hummel, Bianco Footwear, Tivoli, Interflora, TV 2 Danmark, VisitNordjylland, Lazy Lazy, Odense Zoo, Nordjyske Medier, Interflora og Louis Nielsen.

Vi udvikler integrerede e-serviceløsninger, e-handelsløsninger, e-bookingløsninger, sikkerhedsløsninger og kryptering, TYPO3 CMS-løsninger og en række specialløsninger. Samt løsninger til online kataloger samt betaling og rådgivning.

Skræddersyede internetløsninger bestående af data samlet fra allerede eksisterende løsninger, gjort klar til at blive præsenteret/håndteret online. Design af hjemmesideløsninger med fokus på at forene kreativitet, funktionalitet og brugervenlighed.

Og sidste men ikke mindst web-rådgivning, implementeringsrådgivning, foranalyser, kravspecifikationer, online markedsføring og web-projektledelse.

Specialer
e-business, e-handel, e-service, typo3, web, user experience og usability, e-commerce, Drupal

Information

Navn
Netimage A/S
Adresse
Langagervej 6
Postnummer
9220
Land
Denmark

Jakob Norgaard Mortensen

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77