Den komplette e-handelsløsning

MVS Hosting ApS udlejer responsive e-handelsløsninger bestående af webshopløsninger baseret på MVS® Webshop Systems og fuldt integreret med ERP-systemet Winfinans, der med DIBS som betalingsgateway udgør en komplet fremtidssikret e-handelsløsning med integreret ordre- og fakturahåndtering, indkøbs- og lagerstyring, pris- og økonomistyring, samt kunde- og leverandørstyring.

MVS Hosting ApS

  • Responsiv webshopløsning
  • Real-time ERP integreret
  • Minimal administration

MVS Hosting ApS ambition er til stadighed at levere et state-of-the-art e-handelssystem med minimail administration ved maksimal integration. MVS® Webshop Systems er som webshopløsning godkendt af e-mærket og med det responsive design som standard klar til den voksende e-handel via mobile enheder.

Information

Navn
MVS Hosting ApS
Adresse
Gl. Byvej 2
Postnummer
8700
Land
Denmark
Telefon
70225775
Email
Link

Jacob Walsøe

Telefon
70 225 775

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77