Morning Train

Morning Train er et digitalt bureau, som specialiserer sig i design, programmering og onlinemarkedsføring. Det betyder, at vi kan skabe digital succes for din webshop på alle tre områder.

Morning Train

  • Vi har skabt 3-cifret procent online omsætningsvækst for mange af vores kunder
  • Vores design øger gennemsnitlig vores kunders konventeringsrate med 40%
  • Vi har stor programmeringserfaring i WordPress backend og Laravel

 

Morning Train er det solide valg for dig, som gerne vil have samlet hele din digitale forretning ét sted. Vi har skabt prisvindendende design, som øger konverteringsraten væsentligt, og vi har endnu til gode at støde på en kodemæssig udfordring, som vi ikke har kunne løfte.

Når vi har udviklet din digitale platform, så kan vi også hjælpe dig med markedsføring af din webshop. Uanset om det er inden for AdWords, SEO eller Facebook så har vi dedikerede specialister, som har stærke kundecases inden for området.

 

Fra 4 til 21 mand på 3 år

Morning Train suser fremad, og det odenseanske digitale bureau har oplevet stor vækst både på medarbejdere og omsætning de sidste år.

Det er et resultat af, at vores faste kunder er tilfredse imens, at vi har oplevet et boom af nye kunder, som gerne vil ombord på morgentoget.

Det sker primært på grund af vores kultur, hvor medarbejderne er kendetegnet ved at være gennemskuelige, ambitiøse og taler i et sprog, som er til at forstå.
 

Kom med ombord på Morning Train

 

Information

Navn
Morning Train
Adresse
Rugårdsvej 55A, 1. TV.
Postnummer
5000 Odense C
Land
Denmark
Telefon
71 99 55 30

Martin Schadegg Brønniche

Telefon
28 19 10 03

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77