DIGITAL SELVBETJENING DER GIVER GLADE KUNDER

MobilePeople

  • Skræddersyede løsninger
  • Udvikling
  • Hosting

Om MobilePeople
MobilePeople er en af Danmarks førende virksomheder inden for rådgivning og udvikling af selvbetjenings løsninger til både erhvervslivet og den offentlige sektor.
De har stor erfaring med udvikling af simple løsninger som ikke kræver de store it-løsninger.

Rådgivning
MobilePeople har flere års erfaring med at rådgive deres kunder om mobile løsninger og holder gerne en skræddersyet workshop om mobility og selvbetjening, hvor deres erfarne konsulenter i samarbejde med jer identificerer de mobile potentialer, der er i jeres forretning.

Udvikling
Udviklingsprocessen styres af MobilePeoples dedikerede projektledere, og alt programmering, design og lydproduktion foretages af uddannede specialister.

Integration
MobilePeople kan integrere deres løsninger med både komplicerede og standardiserede systemer som f.eks. back-end systemer, betalingssystemer, ERF og CRM systemer, CMS systemer, CPR registret og sociale medier.

Information

Navn
MobilePeople
Adresse
Symfonivej 34
Postnummer
2730 Herlev
Land
Danmark
Telefon
+45 2545 9777

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77