MODTAG BETALING MED MOBILEPAY

41% af danskerne bruger MobilePay når de handler online. Få MobilePay med Easy betalingsløsning, så dine kunder altid kan betale nemt og hurtigt.

Nem online betaling med mobilen

Andelen af forbrugere, der betaler med MobilePay, stiger fortsat. I 2018 anvendte 38,5 procent af forbrugerne MobilePay til onlinebetalinger, og i 2019 er det hele 41 procent, der swiper, når de handler på nettet (Kilde: Dansk e-handel 2019). De fleste danskere har altid mobilen ved hånden, så det er en nem og bekvem måde at betale på.

Få MobilePay som betalingsmetode i din webshop

Med vores betalingsløsning Easy kan du tilkøbe MobilePay som betalingsmetode i din checkout. MobilePay er fuldt integreret i Easy, så den bliver vist i dit betalingsvindue på samme måde som kortbetaling. Samtidig får du alle typer af betalinger samlet i én rapport og i én udbetaling, så det er enkelt at afstemme og bogføre.

Sådan fungerer det

Easy husker dine kunder og udfylder automatisk deres adresse- og betalingsoplysninger i checkouten. Dine tilbagevendende kunder skal derfor bare klikke ”Betal” i din checkout og godkende betalingen i MobilePay-appen på deres telefon. Hvis kunden ikke har handlet hos dig før, eller i en anden webshop med Easy-checkout, skal kunden kun indtaste adresse og telefonnummer.

Fordele med MobilePay i Easy:

  • Nem og hurtig betaling for dine kunder
  • Du får kort- og MobilePay-betalinger samlet i én fil, så du nemt kan afstemme
  • Easy husker dine kunders telefonnumre, så de bare skal klikke "betal" i din checkout

Kom i gang med Easy betalingsløsning med MobilePay

Er du ny kunde, så hjertelig velkommen! Du kan komme i gang med Easy checkout og MobilePay ved at oprette en Easy testkonto her. Når du er klar, kan du ’gå live’ med din testkonto – og få dit Easy betalingsvindue med MobilePay på din webshop. Det hele klares online. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål undervejs.

Har du allerede Easy, så kontakt os for at få tilføjet MobilePay til din aftale.

MobilePay er et tilkøb til Easy og koster 49 kr. om måneden og 1 kr. pr. transaktion plus eksisterende transaktionsgebyr.

Læs mere om Easy

Opret Easy testkonto

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77