Usman Ahmad Meer

CTO

Hvor længe har du arbejdet i DIBS?

Jeg har arbejdet i DIBS i 5 år. 

Hvordan har din karrierevej i DIBS set ud?

Den har været rigtig god og jeg har udviklet mig hurtigt i løbet af de 5 år jeg har været ansat. Jeg startede i sin tid som projektleder og blev derefter chef for vores udviklingsafdeling. I dag sidder jeg som CTO, og det har jeg gjort i ca. et års tid. 

Hvordan vil du beskrive DIBS som arbejdsplads?

DIBS er både en seriøs og sjov virksomhed at arbejde i, da der er rigtig mange spændende arbejdsområder og gode muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt. Jeg vil sige, at DIBS er en virksomhed, som værner og tror på sine medarbejdere. 

Hvad er det bedste ved DIBS og hvordan vil du beskrive stemningen?

Det vigtigste for mig er, at man kan være sig selv og at der er en god balance mellem den formelle og den mere uformelle atmosfære. Der er en afslappet og venlig stemning, som gør, at det altid er sjovt at komme på arbejde.

Hvad er især spændende og udfordrende i dit job hos DIBS?

Der er ikke to dage, som er ens. Jeg har en bred vifte at forskellige opgaver og synes det er spændende både at arbejde med mennesker og med tekniske løsninger. Jeg har en masse ansvar, både for mit eget arbejde, men også overfor mine medarbejder.

Det domæne som DIBS beskæftiger sig i, kræver til tider at man skal reagere hurtigt og være i stand til at tage svære beslutninger inden for kort tid - det er er både spændende og udfordrende at have flere bolde i luften på en gang. 
 

Har du nogle gode tips til nogen, der tænker på at starte hos DIBS?

Det er vigtigt, at man er sig selv og har lysten til at være med til at udforme sit eget arbejde. Det er også vigtigt at man kan trives i en mere uformel organisation. 

Mød nogle af vores medarbejdere

Anders Knudsen, Head of Product Management

Jeg er chef for Product Management hos DIBS og leder af 11 medarbejdere...

Sille Palner, Sales Support manager, DK

I de sidste to år har jeg været ansvarlig for supporten i Danmark...

Usman Ahmad Meer, CTO, DK

I dag sidder jeg som CTO og det har jeg gjort i et års tid...

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77