MagentoXperten

Magentoxperten er et dedikeret Magento Webbureau. Vi er specialister i E-handel og Magento webudvikling. Vi tilbyder bl.a. webudvikling, design og markedsføring til Magento webshops i Magento 1 og Magento 2.

MagentoXperten

  • Strategisk rådgivning om e-handel
  • Udviklings- og designopgaver i Magento 1 og 2
  • E-handelsspecifik SEO- og markedsføringsservice

Magentoxperten er lokaliseret i Aarhus og København, med udviklingsafdeling i Aarhus. Vores primære fokus er webudvikling af komplicerede Magento løsninger.
Med inhouse frontend- og backend udviklere, samt designere og markedsføringspecialister, kan vi tilbyde komplette webshop løsninger i Magento med fokus på omnichannel løsninger.
Vores produktporteføje spænder bredt og indeholder strategisk rådgivning om e-handel og online forretning, udviklings- og designopgaver primært i Magento 1 og Magento 2, samt e-handelsspecifik SEO og markedsføringsservices.

Information

Navn
MagentoXperten
Adresse
Nørrebrogade 18B, 1. mf.
Postnummer
8000 Århus C
Land
Danmark
Telefon
50505260

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77