DIBS giver øget tryghed

DIBS tilbyder en pålidelig, sikker og enkel betalingsløsning, der øger brugervenligheden.

Lommebok.net

Lommebok.net er en webshop med speciale i salg af tegnebøger og kortholdere til både mænd og kvinder. Målet er at tilbyde det største udvalg af tegnebøger og kortholdere på det norske marked.

Lommebok.net benytter sig af DIBS' betalingsløsning til at modtage betaling på internettet. Løsningen er integreret i deres e-handel system, hvilket gør det nemt at bruge og administrere. Konfiguration og opsætning af betalingsløsningen var også nemt at komme i gang med. For en lille webshop er det vigtigt, at kunderne ser, at de kommer til en anerkendt betalingsudbyder, som de kan stole på, og at det er enkelt og gennemskueligt at foretage betaling.

"Vi har været kunde hos DIBS i 2 år og er meget tilfreds med løsningen. DIBS er hurtige til at besvare både tekniske og erhvervsmæssige spørgsmål. Vi lancerer snart en anden webshop og vil bruge DIBS der også, her vil vi også bruge DIBS' API, for at forenkle vores hverdag", Roger Haugland, Lommebok.net.

 

 

Information

Navn
Lommebok.net

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77