DIBS skaber tryghed og stabilitet

DIBS tilbyder abbonementsbaserede betalingsløsninger, som er relevante for flere typer af virksomheder.

You are here

Learn 2 Gruppen

Learn2Ski blev etableret i 2009 af iværksætter og tidligere topløber i langrend,Siri-Halle. Fra starten af har skiskole været hovedproduktet i virksomhed, som har haft en spektakulær udvikling i årene efter dette. De seneste år, har omkring 3.000 deltaget på skiskolen i Learn2Skis regi. Firmaet hedder Learn2 gruppem og beskæftiger sig også med løb, kajak og windsurfing under Learn2Run, Learn2Kayak og Learn2Windsurf. Fælles for alle kurser i alle sportsgrene er, at de arrangere ture, over 2-3 dage/nætter, i små grupper, med professionelle instruktører. I 2013 var antallet af instruktører 160, hvoraf 130 af disse var ski-instruktører.

Learn2 gruppen bruger DIBS' betalingsløsning til at opkræve betaling for udendørs træning, som er et abonnementsbaseret tilbud, samt til at opkræve betaling for forskellige produkter på webshoppen Learn2Skis.

"Det er enkelt for kunden, og trygt for os", Siri Halle, Daglig leder, Learn2 Gruppen AS.

Det er vigtigt for Learn2 gruppe, at have en seriøs betalingsudbyder med sikre rammer og gode vilkår. Administrerende direktør Siri Halle vil gerne fremhæve, at de fik god information om DIBS' betalingsløsning og omkring processen med kortindløsning. Learn2 gruppe opfatter DIBS som en sikker og troværdig aktør, med et behageligt personale og en betalingsløsning, som fungerer som det skal.

Information

Navn
Learn 2 Gruppen

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77