Betaling med kort og bankbetaling via DIBS

"Vi er meget tilfredse med DIBS' betalingsservice på nettet. Det er nemt at administrere betalingerne. DIBS' support er meget hurtig til at vende tilbage".

You are here

Lagerhaus

Lagerhaus åbnede sin webshop tilbage i 2011 og har siden haft en meget gunstig udvikling. I 2013, steg salget med ikke mindre end 59%. Idag kommer 20 % af virksomhedens omsætning fra e-commerce. Alle betalinger som er foretaget med kort eller bankbetaling går gennem DIBS.

"Vi er meget tilfredse med DIBS' betalingsservice på nettet. Det er nemt at administrere betalingerne, og trods vores stærke vækst, har vi ikke oplevet nogen kapacitetsproblemer. DIBS' support er meget hurtig til at vende tilbage, når vi har brug for hjælp". Tomas Svärd, e-handelsansvarig hos Lagerhaus

Information

Navn
Lagerhaus

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77