DIBS gør hverdagen enklere for rejsende

DIBS' in-app løsning forsimpler hele processen med at købe billetter på farten

You are here

Kystbussen

Register en profil på www.kystbussen.no og opleve præcis hvor let det er at købe billetter over telefonen. Log in, vælg billet, accept køb med dit password og vent på din kvittering. Kvitteringen er også din billet.

“DIBS in-app løsning gør det meget nemmere for vores kunder”

App'en er udviklet med det formål at gøre det nemmere at finde afgange og købe billetter på farten. Kunder skal bare registerer deres kortdata en enkelt gang, derefter er de klar tl at købe billetter i den nye app - blot ved hjælpe af login og password. Indtil videre, har flere end 300 personer oprettet en profil på kystbussen.no - og det forventes at flere følger, så snart ordet om den nye og brugervenlige app breder sig.

Vil du også lade dine kunder køber direkte i din app?
Kontakt os


Download app'en her

 

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77