Du er i godt selskab


Vi hjælper flere end 30.000 virksomheder, fra en bred række af brancher, med deres online betalinger. Her kan du læse om, hvordan for eksempel Telmore, Kystbussen, Billetlugen m.fl. har fået success med at benytte DIBS som deres betalingsudbyder. 

 

Online betaling til alle brancher

Online betalingsløsninger til dig der sælger tøj, telefonabonnementer, indkræver kontingent eller noget helt fjerde 

Vi gør det nemt for dig at modtage online betalinger uanset hvilken branche du er i. Som betalingsudbyder i over 20 år, har vi en bred erfaring med alle slags virksomheder og vi sørger altid for, at du som kunde får den betalingsløsning, der passer til netop din forretning. 


30.000

Virksomheder


20

Lande


+2 mia.

Transaktioner

TV, tele og medier


DIBS er det foretrukne valg for virksomheder inden for TV, tele og medier
 

I dag er abonnementsbetalingen den primære betalingsmetode for mange teleselskaber og TV-udbydere. Vores kunder vælger derfor en betalingsløsning fra DIBS for at kunne håndtere de løbende, oftest månedlige, indbetalinger på en nem måde. 

”På trods af stor forskellighed i de betalinger, som Telmores kunder foretager, så understøtter DIBS de differentierede betalinger i såvel timing som i kvalitet.

Læs Telmores case

Detail


Vores smarte check-out løsning gavner både detailhandlere og slutkunder.


DIBS følger altid den seneste udvikling inden for e-commerce og nye teknologier. Det er især muligheden for at gemme sine kortoplysninger, der gør, at DIBS kan forbedre dine kunders købsoplevelse markant.

"Vi er meget tilfredse med DIBS' betalingsservice på nettet. Det er nemt at administrere betalingerne. DIBS' support er meget hurtigt til at vende tilbage"

Læs Lagerhaus case

Rejse & bookingtjenester


DIBS kan nemt integreres i eksisterende bookingsystemer.


Når du vælger DIBS som din betalingsudbyder, kan du næsten altid være sikker på, at det fungerer med de systemer, du bruger i forvejen. Vores betalingsløsninger kan for eksempel bruges som en in-app løsning, hvor de rejsende nemt kan købe deres billetter via mobiltelefonen. Det er smart, smidigt og med til at fastholde kunderne.

"Vi bruger DIBS fordi det er nemt at integrere i vores bookingsystem"

Læs Århus Charters case

Foreninger & organisationer


Håndteringen af medlemskaber bliver ikke nemmere.


At være medlem af en forening eller en større organisation, som f.eks. en sportsklub, indebærer, at man indbetaler et kontingent for sit medlemskab. DIBS er Nordens største betalingsudbyder, og som kunde hos os kan du og dine medlemmer være sikre på, at det bliver håndteret sikkert og ubesværet.

"Learn2 gruppen bruger DIBS' betalingsløsning til at opkræve betaling for træning, som er et abonnementsbaseret tilbud. Det er enkelt for kunden, og trygt for os",

Læs Learn2 gruppens case

Øvrige brancher


En samarbejdspartner for forskellige typer virksomheder.
 

Fordelene ved at bruge DIBS er ikke begrænset til udvalgte brancher. Mange forskellige typer virksomheder kan få gavn af vores betalingsløsninger. Se her nogle eksempler på forskelligartede virksomheder uden for de gængse brancheinddelinger, som vi har hjulpet i gang med online betaling.

"Nemme, smidige og tidssvarende betalingsløsninger er et centralt element i at skabe de bedste vilkår for køb og salg af oplevelser og vi er glade for gennem samarbejdet med DIBS også at være med helt fremme på dette felt"

Læs Billetlugens case


TAG NÆSTE SKRIDT OG BLIV EN DEL AF DIBS
 

Få en gratis testkonto                 Kontakt os


 

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
Follow us
Nets A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77