Kortbetaling med Easy

Med Easy tilbyder vi kortbetaling med både VISA og Mastercard

You are here

Vores årlige e-handelsanalyse viser, at hele 74% af forbrugere foretrækker at betale med kort.

Kortbetaling står ualmindeligt stærkt særligt i Danmark. Når danskerne handler på nettet, er de særligt begejstrede for at bruge kort. Sådan har det altid været, og sådan er det stadigvæk. Næsten tre fredjedele af danskerne peger på kortet som deres foretrukne betalingsmetode på nettet. 
Ved at tilbyde dine kunder de betalingsmetoder de ønsker, kan du øge konverteringen i din webshop og derved øge din omsætning. De betalingsmetoder og korttyper du bør tilbyder dine kunder at betale med i din webshop, afhænger af din målgruppe og de markeder du ønske at nå ud til. VISA og MasterCard er de mest udbredte kort og derfor også de kortbetalinger du kan tilbyde dine kunder, hvis du vælger vores Easy løsning. 

Når dine kunder vælger at betale online med deres VISA eller MasterCard, har du mulighed for at indføre et ekstra sikkerhedstjek i forbindelse med købet v.h.a. 3D Secure. 3D Secure øger sikkerheden i din webshop og mindsker graden af svindel forbundet med betalingen. 

For at få maksimalt udbytte af din betalingsløsning anbefaler vi, at du også giver forbrugerne mulighed for at betale faktura. Fakturabetaling er også inkluderet i vores Easy løsning. Du kan læse mere om fakturabetaling her

Vil du vide mere om online betaling?

Kom i gang Se løsninger

Hvordan virker det?

Dine kunder tilføjer produkter i varekurven, og når de er klar til at betale, klikker de på "gå til kassen".

  • Her vises Easy's checkout og kunden kan vælge at betale med sin foretrukne betalingsmetode, som fx kortbetaling. Er kunden en tilbagevendende kunde, eller har kunden tidligere handlet i en anden webshop med en Easy betalingsløsning, vil både adresse- og kortoplysninger være gemt. Derved kan kunden nemt betale uden at skulle indtaste en masse oplysninger og herved mindskes risikoen for at kunden afbryder købet betydeligt. Dette er en af de helt unikke og særlige funktioner i Easy.  
  • Efter din kunde har gennemført sin betaling, vil du kunne se betalingen i Easy's online administrationssystem, hvor du også har mulighed for at gennemføre købet, annullere betalingen eller refundere beløbet. Yderligere kan du i administrationsportalen også trække forskellige rapporter, se statistik for dit salg og meget mere.
Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
x