DIBS giver tilfredse kunder

DIBS tilbyder betalingsløsninger, der giver øget likviditet

Kaldheims Bildeler

Kaldheims Bildeler har en af Norges største udvalg af brugte- og nye Autodele. På et 1000m2 stort lager har de mere end 20.000 bildele, som er registreret i deres computersystem, således at kunder nemt kan søge efter de bildele, de har brug for.

Kaldheims Bildeler bruger en DIBS betalingsløsning med LinkPay til at modtage betaling fra sine kunder. Med LinkPay kan virksomheden nemt sende kunden en mail med link til DIBS betalingsvinduet, hvor kunden kan udføre sin betaling. Løsningen er responsiv, hvilket betyder, at kunder kan foretage betalingen på deres mobile enheder. Det er meget nemt at komme i gang med LinkPay, da ingen teknisk integration til DIBS er påkrævet.

"DIBS LinkPay er enkelt at bruge, vi sparer mange forsendelsesomkostninger på pakker som ikke bliver afhentet. Løsningen har forbedret vores likviditet, da vi modtager pengene inden for få dage. Vi føler også at kunderne er mere tilfredse med denne løsning, de modtager deres varer hurtigere og behøver ikke at betale kontant ved levering." Leif Magne Larsen, Kaldhaims bildeler.

Information

Navn
Kaldheims Bildeler

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77