GRATIS SEMINAR! med DIBS og IVÆKST

Angrib de digitale markeder uden for Danmarks grænser

03.11.2015
13:00 - 17:00

GRATIS SEMINAR - Bliv klogere på digital eksport med DIBS og IVÆKST

DIBS afholder sammen med IVÆKST et seminar om de digitale markeder uden for Danmarks grænser. Seminaret giver dig viden om hvad det kræver at erobre nye markeder og giver lavpraktiske råd til, hvordan du kommer i gang. Du får redskaberne og kendskab til, hvad der skal til for at få succes.

Vi har samlet de bedste eksperter inden for international e-handel og de mest inspirerende cases om online eksport. Alt sammen for at give dig indblik i, hvordan du kan nå nye markeder med din webshop. Gå ikke glip af insider tips og muligheden for 1:1 sparring samt ikke mindst et netværk at dele erfaringer med på rejsen.

Mød bl.a. Henriette Høyer (Sales Manager, DIBS), Robert Peter Perz (Vækstkonsulent og Digital Købmand, Væksthus Sjælland) og Andreas Solgaard (Google Partner og ekspert i online markedsføring, Beruf).

 

Seminaret finder sted d. 3. November fra kl. 13:00-17:00
på Arne Jacobsens Allé 13, 2300 København S

Location

DIBS Payment Services

Arne Jacobsens Alle 13
2300 København S

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77