InSilico

Vi designer, udvikler og rådgiver virksomheder om digitale mobile løsninger

InSilico

  • Mobil strategi
  • App udvikling
  • Mobile Enterprise

Danske virksomheder har i stigende grad fået fokus på muligheder ved at tænke digitalt og i særdeleshed mobilt. Både i mødet med kunder og forretningspartnere, men også internt til understøttelse af forretningsprocesser.

Hos InSilico vil vi være den foretrukne partner, når virksomheder tager springet ud i det mobile univers. Vi er et dansk digitalt konsulenthus med speciale i design, brugeroplevelse og udvikling af mobile løsninger til bl.a. iOS, Android og Windows.

Omdrejningspunktet for InSilico og vores kunderelationer er vores mobilekspertise indenfor user experience, teknisk implementering og hardware samt indsigt i platformenes forskelligheder, styrker og svagheder ift. forskellige brugsscenarier og forretningsmål.

Vi yder tung og kompetent rådgivning på både design og teknologi – og det er vores ambition at være dansk erhvervslivs foretruktne partner, når fokus flyttes fra mobile gimmicks til forretningskritiske mobile løsninger.

Information

Navn
InSilico
Adresse
Rosenvægent Allé 11 st. tv.
Postnummer
2300
Land
København S
Telefon
3145 4404

Anders Bisgaard Nielsen

Telefon
2269 8763

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77