Resultatsikret e-commerce for brands og retailers

IMPACT skaber stærke og målbare e-commerce resultater til brands og retailers. Med 15 års erfaring særligt inden for digital detailhandel har IMPACT sammensat de helt rigtige kompetencer og den ekspertviden, der skal til for at skabe målbare resultater. IMPACT leverer e-commerce med tredobbelt værdi: multi-channel forretningsrådgivning, den bedste tekniske løsning og intelligent digital marketing.

IMPACT

  • Strategi
  • Teknologi
  • Markedsføring

IMPACT er et af Nordens førende digitale konsulenthuse på B2C og B2B digital commerce og kundeloyalitet. Kerneydelser er digital strategi, implementering af platforme og datadrevet marketing. Med 58 medarbejdere er virksomheden baseret i hh. Aarhus og København. Varemærket er høj kvalitet, stærke løsninger og udfordrende sparring. IMPACT har flere af landets førende virksomheder i kundeporteføljen, som bl.a. tæller HAY, Kamstrup, Noa Noa, Imerco og PWT Group. Desuden samarbejder IMPACT med nogle af markedets stærkeste partnere på digital commerce og er bl.a. Sitecore partner. Virksomheden har fra 1998 – februar 2015 været kendt som webdanmark.com.

Information

Navn
IMPACT
Adresse
Søren Frichs Vej 44 D
Postnummer
8230
Land
Denmark
Telefon
70201619

Tine Bo Petersen

Telefon
60394905

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77