DIBS er en stor og seriøs aktør

"Vi blev anbefalet at bruge DIBS. Dette har givet os en sikker løsning, der virker, og det er nemt at integrere i vores forretningssystemer. Betalingsløsningen er også let at bruge for vores kunder og den administrative del er simple og selvforklarende"

You are here

Hundepoter

Hundepoter A/S har et godt og bredt udvalg af varer til hund og kat. Virksomheden sælger både kendte mærke, og egne mærker, som er importeret fra USA, Canada og Sverige. Siden virksomhedens start har Hundepoter haft en merkant og sikker vækst, og i dag har virksomheden tusindvis af tilfredse kunder. Hundepoter er en stor og sikker leverandør af gode produkter til sine kunder, og derfor er en sikker betalingløsning også helt centralt.

Hundepoter AS har været kunde hos DIBS siden 2009 og tilbyder betaling til deres kunder sikkert og nemt via DIBS. Med DIBS API'er har Hundepoter integreret  betalingsløsningen til deres systemer, så de effektivt kan håndtere flere betalinger og ordre på samme tid.

"DIBS er en stor og seriøs aktør indenfor betalingsløsninger, og er for både os og vores kunder et godt og sikkert valg. Vi blev anbefalet at bruge DIBS. Dette har givet os en sikker løsning, der virker, og det er nemt at integrere i vores forretningssystemer. Betalingsløsningen er også let at bruge for vores kunder og den administrative del er simple og selvforklarende. Dette giver et godt overblik over status for betalingerne, og mulighed for enkle rutiner og nyttige rapporter. De få gange vi har haft behov for support fra DIBS, har de fulgt op hurtigt. Vi er godt tilfredse og har været det siden 2009, og vi er sikre på at DIBS stadig vil være en god partner for os i vores fortsatte vækst." Lars Christian, Ottesen, Hundepoter.

 

Information

Navn
Hundepoter

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77