Nu kan kunder fra hele verden handle hos os

"Kunderne behøver ikke at indtaste deres kortoplysningerne hver gang"

House of Dagmar

Det svenske brand House of Dagmar er et modehus, som blev grundlagt i 2005 af de tre søstre Kristina Tjader, Karin Söderlind og Sofia Wallenstam. Brandet har vundet mange priser i Europa, USA og Asien, for eksempel "Garbohatten", "Rookie of the year", "Best new designer of the year" og "Guldknappen".

- Med hjælp fra DIBS' betalingsløsning, har vi været i stand til at tage springet til at sælge vores produkter på nettet. Kunder fra hele verden kan nu handle med os. Vi har mange loyale kunder, som køber Dagmar i fysiske butikker og vi forventer, at vi også på nettet, vil få kunder som vil handle regelmæssigt. Når kunden er i vores online butik, lagres deres kortoplysninger hos DIBS, hvilket betyder, at de ikke behøver at indtaste deres oplysningerne hver gang de handler - Sophie Soop, e-commerce manager på House of Dagmar

 

 

Information

Navn
House of Dagmar

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77