DIBS skaber tilfredse kunder

Det danske firma, GadgetCity, får flere tilfredse kunder efter skift til DIBS Betalingsservice

You are here

GadgetCity

GadgetCity tilbyder danskerne mulighed for at erhverve gadgets, der er brugbare, funktionelle og af højeste kvalitet. Desuden har de et stort sortiment af tablet- og mobiltilbehør, som iPhone covers og tilbehør. Se mere her

For halvandet år siden skiftede GadgetCity til DIBS efter de før havde gjort brug af en anden betalingsservice. Det har de været rigtig glade for. Eksempel på dette ses nedenfor.

En bruger af Trustpilot, Janne Rasmussen, skriver denne kommentar på forbrugersitet efter hun har handlet på GadgetCity, hvor de havde de stadig gjorde brug af deres  gamle betalingssystem:

Irriterende besværligt betalingssystem som ikke yder butikken den retfærdighed den fortjener. Fornuftige priser og super god kundeservice! Varerne kom som bestilt til rette tid. 
Vil dog ikke anbefale siden på grund af betalingssystemet. Møgærgerligt.

GadgetCity vælger i mellemtiden at skifte betalingssystem til DIBS Payment Service. Herefter følger denne kommentar fra Janne Rasmussen:

UPDATE!! 
Bliver ringet op af ejeren som fortæller at de nu har fået et nyt betalingssystem..
5 stjerner, intet mindre! Nemt at betale og supernem hjemmeside, også 2. gang! Det, at man bliver ringet op efter en anmeldelse viser godt nok et stort engagement fra ejers side, der absolut tager konstruktiv kritik til sig. Mange kunne lære af det!

Svaret fra GadgetCity til Janne lyder:

Mange tak Janne. Vi er også rigtige glade for vores nye betalingssystem. Det gør det super nemt for dig som kunde at betale.

Vil du også gøre dine kunder glade med en sikker og enkel betalingsløsning?

Kontakt DIBS

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77