FrontIT er et stærkt og velfunderet IT-udviklingshus i Danmark

Vores team fokuserer på den gode brugeroplevelse. Vi har en lean og agil tilgang til udvikling af websider, webapplikationer, e-commerce løsninger samt mobilapplikationer til såvel iOS som Android

FrontIT

  • Designdrevet udvikling af websider
  • Skræddersyede og smarte e-commerce løsninger
  • Udvikling af webapplikationer i skyen

Vi anvender kendte værktøjer og kendt teknologi, men har altid øje for nye teknologiske muligheder, der kan bidrage til smartere løsninger af nye eller kende udfordringer. Med FrontIT som din partner har du adgang til projektledelse, UX designere, webdesignere, erfarne udviklere og personer med fokus på kvalitetssikring og tests. Uanset om du har brug for en simpel webside, en e-commerce løsning eller en specielt tipasset og udviklet løsning, så kan vi som team hjælpe dig.

Information

Navn
FrontIT
Adresse
Sankt Annæ Plads 11
Postnummer
1250 København K
Land
Danmark
Telefon
40 34 04 40
Link

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77