Mobilbetaling - nu og i fremtiden

Bliv klogere på mobilbetalinger og hvordan du skal bruge det i din webshop - Seminarerne bliver afholdt i både Århus og i København og er gratis, hvis du er FDIH-medlem!

24.02.2015
8:30 - 12:00

Mobilbetalinger bliver en stadig vigtigere del af det at drive e-handel.

Flere og flere tilgår webshop fra deres mobile devices og det er derfor vigtigt at betalingsdelen foregår let og smertefrit - ellers giver kunderne let op og forlader siden.

Deltag i seminaret vi afholder sammen med FDIH og få en grundig forståelse af hvordan mobilbetalinger kan bruges i en webshop. Du vil ligeledes blive klogere på hvordan fremtiden ser ud for mobilbetalinger, og hvad du skal holde øje med for at holde din webshop up to date.

Tilmeld dig og se hele programmet her

SEMINARET I KØBENHAVN AFHOLDES D. 26 FEBRUAR HOS DIBS PAYMENT SERVICES

Eksperterne giver gode råd

Henriette Høyer fra DIBS Payment Services vil fortælle om fremtidens e-handelstendenser med udgangspunkt i DIBS' e-handelsrapport "Nordisk e-handel" og komme med konkrete tal på mobilbetalinger i markedet.

Jens Fauring, IT chef for F Group A/S (FONA) vil fortælle om cross-channel og dele ud af FONAs erfaringer med mobilbetalinger.

Oplev også Martin Røjleskov fra Danske Bank,MobilePay. Martin vil fortælle om MobilePay og hvordan det nemt kan bruges til webshops og deres kunder.

Få en mere dybdegående forståelse af mobilbetalinger med Jens Hammering, Direktør & Allan Koch, Salgs-& Markedsdirektør fra MobilePeople, som vil fortælle om de muligheder, der er inden for betalingsløsninger.

Seminaret sluttes af med en how-to-guide, så du nemt kan komme i gang eller komme videre med mobilbetalinger i din webshop!

Tilmeld dig og se hele programmet her

 

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77