Erfaren Scrum Master

Publiceret 06 marts 2018

Erfaren Scrum Master søges til agilt team. Som Scrum Master tager du ansvaret for scrum processen i distribueret scrum team, og det forventes, at du bidrager til, at både teamet og hele organisationen arbejder agilt. Som en naturlig del af stillingen, tager du ansvar for sprint planlægning i samarbejde med Product Owner. Det er en spændende stilling med et stort ansvar, mulighed for læring, udvikling og reel indflydelse i jobbet.

DIBS Payment Services er Nordens førende, uafhængige leverandør af funktionelle, sikre og innovative betalingsservices til handel via internet. DIBS håndterer dagligt flere end 14.500 kunders transaktioner og har kontorer i Stockholm, Göteborg, København og Oslo. DIBS søger to dygtige og erfarne Scrum Masters – gerne med tidligere erfaring med Objectorienteret udvikling.

DIBS er en organisation med højt til loftet, hvor der er en uformel kultur og omgangstone. Det er også en organisation med humor, hvor det meget gerne må være både udfordrende og sjovt at gå på arbejde. 

Stillingen
Som Scrum Master tager du ansvaret for scrum processen i distribueret scrum team, og det forventes, at du bidrager til, at både teamet og hele organisationen arbejder agilt. Som en naturlig del af stillingen, tager du ansvar for sprint planlægning i samarbejde med Product Owner. Det er en spændende stilling med et stort ansvar, mulighed for læring, udvikling og reel indflydelse i jobbet.

Du har det daglige ansvar for scrum processen i teamet, og du samarbejder, som en naturlig del af din hverdag, med Productowner, øvrige Scrum Masters og Teamlead. Når der er styr på scrum processerne, vil du også få mulighed for at arbejde med mindre tekniske opgaver.

Hele betalingsplatformen er udviklet i Java og C++ og der arbejdes med teknologier som Docker, Git, Maven m.m. Samtidig kører platformen på en Linux infrastruktur og der arbejdes i selvstyrende Devops teams.

Som Scrum Master i DIBS forventer vi, at du

 • Tager ansvar for at forankre og fastholde scrum processen.
 • Tager ansvar for sprint planlægning i samarbejde med Product Owner
 • Afholder interne kickoff og demo/retrospektive møder og daglige stand-up møder samt rapportering gennem Jira.
 • Driver forbedring og optimering af scrum processen.
 • Tager ansvar for analyse, design og programmering af user stories - herunder også test.
 • Tager ansvar for kommunikation og samarbejde mellem team og productowner

Dine erfaringer og kvalifikationer

 • Du har 2-4 års erfaring som Scrum Master.
 • En baggrund i OOP er en stor fordel.
 • Du har arbejdet med continuous delivery og integration samt delivery pipeline.
 • Gerne erfaring med real time transaktionssystem, men dette er ikke et krav.
 • Gerne certificeret Scrum Master, men dette er ikke et krav.
 • Kendskab til Atlassian produkter (Jira, confluence m.m.) og Linux verdenen.

I denne stilling er det vigtigt at

 •  Du er i stand til at motivere andre og trives med et højt tempo i et foranderligt miljø.
 • Du er god til at udtrykke dig mundtligt såvel som skriftligt på både dansk og engelsk.
 • Du er resultatorienteret og fokuseret på at nå i mål med de prioriterede opgaver.
 • Du har blik for at få det agile team og forretningen til at spille godt sammen.
 • Du giver løbende feedback til dit team og forstår at coache og hjælpe dem således, at de bedste beslutninger træffes.

Som Scrum Master har du løbende sparring med de øvrige Scrum Masters. DIBS arbejder kontinuerligt med implementering af agilitet og scrum, og du indgår naturligvis i dette arbejde.

Du tilbydes
En udfordrende stilling i en spændende organisation med mange gode muligheder for både faglig og personlig udvikling samt indflydelse. I DIBS er det vigtigt, at medarbejderne trives, og det kan mærkes. DIBS tilbyder en attraktiv lønpakke, frokostordning, fitness og betalt parkering i Fields. Stemningen er behagelig og afslappet, og der afholdes ofte forskellige fester og faglige events.

Noget for dig?
EPICO Search varetager rekrutteringsprocessen. For yderligere information bedes du kontakte Senior Business Manager Pauline Christiansen på mobil 53 74 71 53 eller e-mail pac@epicosearch.dk Vi indkalder løbende til samtale, da stillingerne ønsket besat hurtigst muligt.

EPICO Search er en fokuseret search-virksomhed med speciale i high performance it-specialister og ledere. Vores kunder er offentlige og private organisationer, der ønsker at agere diskret i et agilt marked, hvor de attraktive profiler kun nås via personligt netværk.
Målet er at skabe varige forbindelser mellem virksomhed og kandidat, og rekrutteringen bygger på netværk og vedligeholdte kandidater i danske og internationale virksomheder. Vi går knivskarpt efter at levere forretningsudvikling og resultat gennem det rette match.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk