DIBS ENTERPRISE

100% skræddersyet løsning

You are here

En Enterprise løsning fra DIBS er en 100% skræddersyet e-commerce betalingsløsning, som gør det muligt at lave mange forskellige integrationer til mobil, tablets, IVR (tast-selv løsning), internet og andre partnere - alt samlet i et online administrations-interface

  • Løsningen tilpasses 100% efter dine behov
  • Du har fuld kontrol over dine kunders købsoplevelse
  • Alle formularer er fuldt integreret og tilpasset din webshop og design

Løsningen kan individuelt tilpasses virksomheden i alle dele af betalingsflowet med hensyn til design, integration, betalingsmetoder, fejlbeskeder, in-app set-up mv.

Endvidere kan vores kompetente og erfarne udviklingsteam være behjælpelige med alt inden for det tekniske set-up samt sikre alle lovmæssige krav i forhold til PCI certificering, så virksomheden ikke selv behøver en omkostningstung og administrativ krævende PCI godkendelsesproces.

Med en DIBS Enterprise løsning tilbydes automatisk en Fail-over service til en sekundær platform, så dine ordrer gennemføres i tilfælde af systemforstyrrelser. 

Alt i alt vil du kunne sikre dig de højest mulige konverteringsrater i jeres onlinesalg på grund af en komplet slutkunde-optimeret brugeroplevelse.

Virksomheder som Danske Bank, TDC, DSB og Danske Spil er blot nogle af de danske virksomheder, som har valgt denne løsning.

For mere information om denne løsning, kontakt venligst vores salgsafdeling på telefon 70 20 30 77 eller via e-mail på salg@dibs.dk

 

Er du i tvivl om, hvilken betalingsløsning der passer til din webshop og dine behov, så prøv DIBS' guiden og lær mere om betalingsformer, mobil-betalinger m.m.

Guide: Sådan fungerer online betaling

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77