FÅ DEN NYE DIBS-APP TIL E-CONOMIC

  • Sikkert, Hurtigt og Nemt at bruge
  • Direkte betaling online
  • Ny integration mellem e-conomic og DIBS

Modtag hurtig betaling via betalingskort

Med den helt nye integration mellem e-conomic og DIBS kan du tilbyde dine kunder en sikker og nem online betalingsmulighed.
Du kan se og sende faktura direkte fra dit e-conomic regnskab med den nye DIBS-app til e-conomic

Med DIBS-betalingsintegration til e-conomic regnskabsprogram, kan du modtage omgående betaling af dine fakturaer via betalingskort.

·         Gør det nemt og hurtigt for dine kunder at betale deres regninger

·         Dine kunder behøver ikke foretage bankoverførsler, hvilket giver dem en større tryghed

Sådan fungerer DIBS-appen
Appen opretter et link til dig som du kan indsætte på din fakturaskabelon eller i den e-mail, du sender til dine kunder. Når kunden herefter klikker på linket, kommer der et betalingsvindue frem, hvor kunden nemt og hurtigt kan betale med sit betalingskort. Både du og kunden modtager en betalingsbekræftelse via mail.

Sikker betaling, der giver overblik
Når du logger på din DIBs Merchant-konto får du det fulde overblik over kortbetalinger. Dine kunder kan nemt og hurtigt betale deres fakturaer, hvilket giver dig en bedre likviditet. Du kan desuden modtage betalingsbekræftelse af en faktura, når du er 'i marken'.

Gratis oprettelse 
For at få DIBS-app'en til e-conomic skal du være kunde i DIBS.

Lige nu er det gratis, at oprette dig som bruger af den nye DIBS App, så det er bare med at komme igang. (Hvis du allerede er DIBS-kunde, skal du have et ekstra nyt DIBS-ID)

Hvis du endnu ikke er kunde hos DIBS, så kontakt os med samme - brug kontaktformularen nedenfor eller ring direkte til os, så sørger vi for at du kan få adgang til den nye DIBS App fra ec-conomic allerede idag.  

Det koster 45,00 kr i månedligt abonnement hos DIBS og 1,50 kr per transaktion, at bruge DIBS App'en fra e-conomic. 

Vil du høre mere?

Via den helt nye App fra e-conomic til DIBS betalingssystem kan du nu tilbyde dine kunder online betaling samt  høj service og brugervenlighed leveret at e-conomic og DIBS. Du skal være kunde hos DIBS for at få e-conomics ’DIBS-App’. Hvis du vil høre mere om at blive kunde hos DIBS, skal du bare udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at snakke med dig.

Hvis du bare generelt har lyst til, at høre mere om denne løsning og du allerede er kunde hos DIBS, skal du være velkommen til at udfylde formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

(Hvis du ikke kan huske dit kundenummer, er det helt i orden– bare husk at krydse af i ’Allerede DIBS kunde’ – boksen, hvis du er kunde i forvejen.)

Om e-conomic

e-conomic er Europas mest benyttede online regnskabsprogram og tilbyder mere end 90.000 brugere i Danmark et komplet regnskabsprogram med alle de funktioner, der er brug for, når du skal styre din virksomheds økonomi. Du kan oprette og sende fakturaer eller betalingspåmindelser, afstemme din moms, se rapporter over udgifter og indtægter samt tilpasse systemet til dine specifikke behov ved hjælp af over 250 mulige integrationer. e-conomic gemmer alle dine data i skyen, det betyder, at du kan bogføre døgnet rundt, 365 dage om året. Du er altid velkommen til at kontakte e-conomics support (Link: https://www.e-conomic.dk/support på ordene ”kontakte e-conomics support”). Det kan du gøre på den kanal, der passer dig bedst, som er telefon, mail og chat.   

Follow us
Nets A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77